Sponsor Reklam





Sungurlar 21. Bolum izle Tek Parça 14 Mart 2015 #Sungurlar


Sungurlar  21. BolumSungurlar 21. Bölüm Özeti: Sosyal Medyada çok fazla aratılan dizilerimiz arasında geldiğinden dolayı Sungurlar dizisini ziyaretçilerimiz için epey bir inceledik. Sungurlar 21. bölümüyle 14-03-2015 tarihinde seyircisini ekran önüne alacak her zaman böyle olur. Google'de genellikle tercih edilen aramalar bu şekilde olur Sungurlar 21. bölüm Hd izle Sungurlar dizisi yeni bölüm oldukça kaliteli gelişmeler olacak

bu hafta ilk fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Sungurlar Geçen Hafta ki bölümünde bir hayli yankı uyandırdı. Takipçisi her hafta artan Televizyon dizisi Sungurlar 21. bölüm 14-03-2015 akşamı tüm seyircilerine hoş zaman geçirtecek gibi. Bölümü takip ediyoranız bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Sungurlar 21. Bölüm Tek Parça HD izle 14-03-2015,Sungurlar 21. Bölüm Tek Parça HD izle,Sungurlar 21. Bölüm internetten seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 21. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 21. Bölüm Full Tek Parça izle,Sungurlar 21. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 21. Bölüm Tek Parça HD izle,Sungurlar 21. Bölüm izle ,Sungurlar 21. Bölüm izle

Konusu :
Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en çok izlediği diziler arasında girmeyi başarmış Şefkat Tepe dizisinin ardından aynı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında dizi hakkında henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir.
Yine Şefkat Tepe tarzında askerli bir dizi olacağını tahmin ediyoruz. Özel bir timin yaşadığı hayat, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi çok yakında STV ekranlarında olacak. Şefkat Tepe'nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir dizi bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması Şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş durumda demek doğru olacaktır.
Şefkat Tepe, ilk bölümü 6 Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç,Şahin Bulut Mehmet Korhan Fırat ve Doktor Bora Karakul paylaşmaktadır. Serdar komutan 3. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı Üst teğmen Serdar Mert olarak görev yapıyordu. 75. bölümde baş rollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldı. 3. sezonda Sungurlar adında Tim kuruldu 3,4 bölüm sonra Serdar Mert yüzbaşı oldu hikaye tim üzerinden devam etti.5.sezona aynı kadroyla Sungurlar olarak girdi.Dizinin yeni adı Sungurlar oldu.

Labels: , , ,



Leave A Comment: