Sponsor Reklam





Poyraz Karayel 9. Bölüm Tek Parça HD izle 04-03-2015


Poyraz Karayel 9. BolumPoyraz Karayel 9. Bölüm Özeti: internet Aleminde en fazla sorgulanan türk dizileri içerisinde gelmesi dolayısıyla Poyraz Karayel tv dizisini sizler için detaylı bilgi edindik. Poyraz Karayel 9. bölüm 04-03-2015 te sevenlerini ekran önüne kitleyecek her zaman olan bu. internete genellikle girilen araştırmalar bu şekliyledir Poyraz Karayel 9. bölüm bedava Poyraz Karayel dizisinde bu hafta epey bir iddialı olacağına inanıyoruz.

bu hafta yeni fragmanı bir hayli güzel geldi. Poyraz Karayel Geçen Hafta ki bölümde bir hayli ses getirdi. Seyircisi devamlı artan dizimiz Poyraz Karayel 9. bölümüyle 04-03-2015 akşamında yeni ve eski sevenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. takip ediyoranız bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Poyraz Karayel 9. Bölüm Full izle 04-03-2015,Poyraz Karayel 9. Bölüm Tek Parça HD izle,Poyraz Karayel 9. Bölüm Full Hd seyret,Poyraz Karayel son bolum izle,Poyraz Karayel 9. Bölüm Full Tek Parça izle,Poyraz Karayel 9. Bölüm Youtube izle,Poyraz Karayel 9. Bölüm Tek Parça HD izle,Poyraz Karayel 9. Bölüm Full izle,Poyraz Karayel 9. Bölüm izle ,Poyraz Karayel 9. Bölüm izle

Konusu :
Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı "Poyraz Karayel"in konusu şöyle;
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal'dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül'ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz'ın patronu Bahri Umman'ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül'den saklamak zorundadır.
Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı Poyraz Karayel, sıradışı karakterleri, kara mizahı ve hareketli kurgusuyla, izleyicilerini Kanal D ekranlarına bağlayacak.

Labels: , , ,



Leave A Comment: