Sponsor Reklam





Paramparça 18. Bölüm izle Tek Parça 30 Mart 2015 #Paramparca


Paramparça 17. BolumParamparca 18. Bölüm Özeti: Star Tv'nin Rekor Kıran Dizisi Paramparça Bomba Gibi Bir bölüm ile izleyenleri ile Kaldığı Yerden Devam ediyor.30 Mart 2015'te Star Tv'de yayınlanacak Olan Dizi Paramparça Kaldığı Yerden Heyecana Devam Ediyor.yeni Bölüm'de Olacaklar Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.

Paramparça 18. Bölüm Full Tek Parça izle 30-03-2015,Paramparça 18. Bölüm Full izle,Paramparça 18. Bölüm Donmadan seyret,Paramparça son bolum izle,Paramparça 18. Bölüm Full Hd izle,Paramparça 18. Bölüm Tek Parça izle,Paramparça 18. Bölüm Full izle,Paramparça 18. Bölüm Full Hd izle,Paramparça 18. Bölüm izle ,Paramparça 18. Bölüm izle

internete çok fazla sorgulanan diziler içerisinde geldiğinden dolayı Paramparça dizisini ziyaretçilerimiz için bir hayli araştırdık. Paramparça 18. bölümü ile 30-03-2015 te izleyicisini televizyon başına alacak her zaman yaptığı gibi. internete genel olarak yapılan arama kelimeleri bu şekliyledir Paramparça 18. bölüm bedava Paramparça de yeni bölüm oldukça heyecanlı sahneler olacak.

son bölüm ilk fragmanı bir hayli kaliteli belli ediyor kendini Paramparça geride bıraktığımız bölümünde oldukça yankı uyandırdı. Fenomeni her daim yükselen dizimiz Paramparça 18. bölüm 30-03-2015 tarihinde yeni ve eski hayranlarına hoş zaman geçirtecek gibi. Sizde seyrettikten sonra bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Konusu :
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği, Endemol Türkiye'nin yapımcısı olduğu Paramparça dizisi yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak. Paramparça'dan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları izide Yeşilçay, çeyiz dükkanında çalışan Gülseren karakterine hayat verecek.
Dizi Kasım ayı başında Star TV ekranlarında başlayacak. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı. Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizide tutkulu ama imkansız bir aşk hikayesi işlenecek.​
İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan'ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak. Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor.
Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment: