Sponsor Reklam





Paramparça 17. Bölüm izle Tek Parça izle 23 Mart 2015 #Paramparca


Paramparça 16. BolumParamparça 17. Bölüm Özeti: internet Aleminde en fazla tıklanan yerli diziler arasında gelmesi dolayısıyla Paramparça dizisini sizin için epey bir inceledik. Paramparça 17. bölümüyle 23-03-2015 akşamı izleyicisini ekran karşısına toplayacak sürekli böyle olmuştur. Google'de genel olarak tercih edilen aramalar şu şekilde olmaktadır Paramparça 16. bölüm Paramparça de son bölüm epey bir kaliteli olacak.

yeni bölüm ilk fragmanı epey bir güzel geldi. Paramparça Geçen Hafta ki bölümü ile baya yankı uyandırdı. Fenomeni her daim yükselen yerli dizi Paramparça 17. bölümüyle 23-03-2015 ardından da tüm hayranlarına doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü seyrettikten sonra bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Paramparça 17. Bölüm Takılmadan izle 23-03-2015,Paramparça 17. Bölüm Full Tek Parça izle,Paramparça 17. Bölüm Full seyret,Paramparça son bolum izle,Paramparça 17. Bölüm Youtube izle,Paramparça 17. Bölüm Takılmadan izle,Paramparça 17. Bölüm Tek Parça izle,Paramparça 17. Bölüm Full Hd izle,Paramparça 17. Bölüm izle ,Paramparça 17. Bölüm izle

Konusu :
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği, Endemol Türkiye'nin yapımcısı olduğu Paramparça dizisi yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak. Paramparça'dan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları izide Yeşilçay, çeyiz dükkanında çalışan Gülseren karakterine hayat verecek.
Dizi Kasım ayı başında Star TV ekranlarında başlayacak. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı. Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizide tutkulu ama imkansız bir aşk hikayesi işlenecek.​
İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan'ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak. Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor.
Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment: