Sponsor Reklam





Paramparça 16. Bölüm Tek Parça izle 16 Mart 2015 #Paramparca


Paramparça 16. BolumParamParca 16. Bölüm ÖzetiStar ekranlarının iddialı dizisi Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı konusu ve oyunculuklarıyla sıyrılan dizinin 16. bölüm fragmanı, dizide yaşanacak gelişmelerle ilgili ipuçları veriyor. Merakla beklenen dizi Paramparça yeni bölümü ise 16 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Paramparça 16. Bölüm Donmadan izle 16-03-2015,Paramparça 16. Bölüm internetten izle,Paramparça 16. Bölüm Takılmadan seyret,Paramparça son bolum izle,Paramparça 16. Bölüm Donmadan izle,Paramparça 16. Bölüm Tek Parça HD izle,Paramparça 16. Bölüm Tek Parça HD izle,Paramparça 16. Bölüm Donmadan izle,Paramparça 16. Bölüm izle ,Paramparça 16. Bölüm izle

 Bu bölümde de yaşanacak gelişmelerle izleyenler ekran başından ayrılamayacaklar.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça dizisinde bu hafta Dilara Özkan'a para teklif eder. Özkan'ın ise başka planları vardır.
PARAMPARÇA 16. BÖLÜM ÖZETİ

Özkan'ı hapisten çıkaran ve onunla yeni bir pazarlık yapan Dilara, amacına ulaşır. Dilara için sırada, Gülseren'in boşanmasını engellemek vardır ve bunun için akıllara durgunluk veren bir plan yapar. Özkan'ın hayatlarında olmasından rahatsız olan Dilara, Özkan'a bir teklifte bulunur. Özkan'a 10.000 liralık bir çek yazan Dilara'ya Özkan'ın yanıtı nettir.

Sanal alemde bir hayli konuşulan yerli diziler arasında geldiği için Paramparça televizyon dizisini üyelerimiz için epey bir bilgi edindik. Paramparça 16. bölümüyle 16-03-2015 tarihinde seyircisini tv başına toplayacak hep olduğu gibi. internete devamlı girilen aramalar bu şekliyledir Paramparça 16. bölüm bedava Paramparça dizisinde bu hafta bir hayli ilginç sahneler olacak.

yeni bölüm yeni fragmanı oldukça heyecanlı gözüküyor. Paramparça geçtiğimiz hafta ki bölümde baya ses getirdi. Fenomeni devamlı artan dizimiz Paramparça 16. bölüm 16-03-2015 ardından da eski hayranlarına doyumsuz anlar yaşatacak Sizde bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.


Konusu :
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği, Endemol Türkiye'nin yapımcısı olduğu Paramparça dizisi yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak. Paramparça'dan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları izide Yeşilçay, çeyiz dükkanında çalışan Gülseren karakterine hayat verecek.
Dizi Kasım ayı başında Star TV ekranlarında başlayacak. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı. Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizide tutkulu ama imkansız bir aşk hikayesi işlenecek.​
İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan'ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak. Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor.
Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Labels: , ,



Leave A Comment: