Sponsor Reklam





Nurselin Mutfağı 23 Mart izle Tek Parça Yeni !! #NurselinMutfağı


Nurselin Mutfağı 23 Mart Özeti: Yapımcılığını Postmodern Film Production’ın üstlendiği; Nursel Ergin’in sunumuyla hazırlanan“Nursel’in Mutfağı” Show TV ekranlarında ilk bölümüyle ekrana geldi. 
Nurselin Mutfağu 23 Mart izle,Nurselin Mutfağı son Bölüm izle,Nurselin Mutfağı Yeni Bölüm izle,Nurselin Mutfağı izle 23 Mart 2015
Türkiye’nin her yerinden lezzetleri ve bilinmeyen tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşacak olan “Nursel’in Mutfağı” programının ilk bölümünde birbirinden leziz yemekler yapıldı.
LEZZET FIRTINASI NURSEL’İN MUTFAĞI İLE SHOW TV’DE ESTİ!
Nursel Ergin’in bazen daha önce evlerine konuk olduğu ev hanımlarını, bazen de yeni tanışacağı ev hanımlarını kendi evinde, kendi mutfağında ağırlayacağı programda bugün Gaziantep yemekleri yer aldı. Her gün ayrı bir yöreden bir ev hanımının konuk olacağı programın ilk konuğu Belgin Yetkin oldu.
Ev hanımı Belgin Yetkin’in konuk olduğu programda Soğan Kebabı, Fıstıklı Burma Kadayıf, Ekşili Taraklık ve Buharda Bulgurlu Pancar Sarması yapıldı. Konukların karşılanılıp, giriş sohbeti, yemek yapımı ve sunumunun ekrana geldiği Nursel’in Mutfağı eğlenceli atmosferiyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

23.03.2015 Nurselin Mutfağı son bölüm izle show tv 23 Mart 2015 , Nurselin Mutfağı full youtube izle seyret , Nurselin Mutfağı izle , Nurselin Mutfağı tarifleri video izle . Show TV ekranlarında yepyeni bir lezzet programı başlıyor. Nursel Ergin’in sunumuyla hazırlanan “Nursel’in Mutfağı”, Türkiye’nin her yerinden lezzetleri ve bilinmeyen tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşacak. ...

Labels: , , ,



Leave A Comment: