Sponsor Reklam





Müge Anlı 16 mart izle 2015 Tek Parça Atv #Mügeanlı

Müge Anlı Tatlı Sert 16 Mart Bölüm Özeti: Son Zamanlarda Yaşanan Vahşet Dolu Anlar Yaşayan Türkiye Buna En Kısa Zamanda Bir Çare Bulacakları Gibi Gözüküyor.Bu Duruma Tahammül Edemeyen Müge Anlı 16 Mart'ta Devletin Belirli Kuruluşlarına Bu Konu Hakkında Baya Sesleneceği Gözüküyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Mart izle Müge Anlı ile Tatlı sert 16 Mart’ta Bölüm Yayınlandıktan hemen Sonra Web Sitemizde Reklamsız Ve Tek Parça Hilinde Kesintisiz izleyebilirsiniz iyi Seyirler…. 

Müge Anlı 16 Mart izle 2015, Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Mart 2015 izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Mart izle 2015,Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Mart 2015 izle,Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle,Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm izle Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün yayınlanacak olan ve Ekranların sevilen Proğramı?

 Çözüme ulaşmış konuların katil zanlıları canlı yayında açıkladı. 41114 kayıp bulundu ve yakınları ile buluştu.Öte yandan; ailesine kavuşmak için yıllarca beklemiş, kardeşinden, torunundan yıllarca haber alamamış, anne ve babasının sesini dahi duymamış hasret çekenleri birbiriyle buluşturan Müge Anlı, bugün yeni konuları ile ekran karşısında, Gerçek hayatın içinden konuları saptırmadan doğru bir şekilde, büyük bir titizlikle gün yüzüne çıkarmaya tüm ekip çalışmalara aralıksız devam ediyor Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranlara gelmeye devam ediyor, Programda bugüne dek 314 faili meçhul cinayet büyük bir titizlikle araştırılarak aydınlığa kavuşturuldu. 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 

Müge Anlı, programında görgü tanıkları ve uzman konuklar eşliğinde; kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekenleri birbiriyle buluşturmaya devam ediyor… Programda bugüne dek; 314 faili meçhul cinayet büyük bir titizlikle araştırılarak aydınlığa kavuşturuldu. Çözüme ulaşmış konuların katil zanlıları canlı yayında açıkladı.41114 kayıp bulundu ve yakınları ile buluştu. Öte yandan; ailesine kavuşmak için yıllarca beklemiş, kardeşinden, torunundan yıllarca haber alamamış, anne ve babasının sesini dahi duymamış hasret çekenleri birbiriyle buluşturan Müge Anlı, bu yılda aydınlanmamış birçok dosyayı ele alarak araştırmaya devam ediyor…

 Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Anlı, Türkiye’nin her köşesinde eğitime destek vermeyi hedefleyerek 141 ilde 202 okula eğitim ve teknik anlamda yardımda bulundu. 14014 öğrenciye giyecek, 14141 öğrenciye eğitim ve kırtasiye yardımında bulunmanın yanı sıra çocukların güvenle oynayabilecekleri aynı zamanda eğitim alabilecekleri 14 adet Müge Anlı ödev evini açtı. Çeşitli illerde yer alan 14 adet anasınıfını yeniden düzenledi. Engelliler için izleyicilerinin göndermiş olduğu 1100’ün üzerinde tekerlekli sandalye ile 31 tane akülü sandalyeyi de sahibine ulaştıran Müge ANLI bu sezonda sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına da devam ediyor

Labels: , ,



Leave A Comment: