Sponsor Reklam





Kiraz Mevsimi 37. Bölüm izle Tek Parça 21 Mart 2015 #KirazMevsimi


Kiraz Mevsimi 37. BolumKiraz Mevsimi 37. bölüm Özeti: Sosyal Medyada en çok tıklanan türk dizileri içerisinde geldiğinden dolayı Kiraz Mevsimi dizisini sizin için epey bir bilgi edindik. Kiraz Mevsimi 37. bölüm 21-03-2015 tarihinde hayranlarını ekran karşısına toplayacak sürekli yaptığı gibi. Arama sitelerinde sürekli girilen araştırmalar bu şekliyledir Kiraz Mevsimi 37. bölüm Full izle Kiraz Mevsimi dizisinde son bölüm epeyce iddialı olmasını bekliyoruz.

son bölüm yeni fragmanı baya kaliteli belli ediyor kendini Kiraz Mevsimi bir önceki bölümüyle bir hayli yankı uyandırdı. Seyircisi devamlı artan yerli dizi Kiraz Mevsimi 37. bölümüyle 21-03-2015 akşamı yeni hayranlarına hoş vakit geçirecek. Sizde takip ediyoranız bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Hemen izle 21-03-2015,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Donmadan izle,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Youtube seyret,Kiraz Mevsimi son bolum izle,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Tek Parça izle,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Takılmadan izle,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Tek Parça izle,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Takılmadan izle,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm izle ,Kiraz Mevsimi 37. Bölüm izle

Konusu :
En büyük hayali bir gün başarılı bir modacı olmak olan Öykü, küçük bir mahallede annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Çocukluk yıllarından beri en yakın arkadaşı Burcu'nun ağabeyi Mete'ye aşıktır. Ne yazık ki herkesten sakladığı büyük aşkını mahalle arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Durum böyle olunca da, aşkını kalbine gömer ve duygularını kendi içinde yaşamaya başlar.
Öykü, komik ve bir o kadar da güzel tesadüfler sonucu Mete'nin ortağı ve yakın arkadaşı Ayaz ile karşılaşır. Ayaz, çapkın kendine aşırı güvenen ukala bir tiptir. Aynı zamanda Öykü'nün kendine örnek aldığı, büyük hayranı olduğu modacı Önem Dinçer'in de oğludur. Ama Öykü'nün bundan haberi yoktur.
Tatlı bir tesadüfle tanışan, birbirinden tamamen zıt karakterlere sahip olan Ayaz ve Öykü'yü, kader, her fırsatta bir araya getirecek ve zamanla aralarında hem romantik hem de komik bir ilişkinin başlamasına sebep olacaktır.
Ayaz ve Öykü arasında bir oyun olarak başlayan herşey, zamanla gerçeğe dönüşebilecek midir?
Yoksa Öykü her türlü imkansızlığa rağmen hayallerinin aşkı olan Mete'ye kavuşabilecek midir?

Labels: , ,



Leave A Comment: