Sponsor Reklam





Kertenkele 20. Bolum izle 14 Mart 2015 Atv #Kertenkele


Kertenkele 20. BolumKertenkele 20. bölüm Özeti: Sosyal Medyada en çok paylaşılan dizilerimiz arasında gelmesi dolayısıyla Kertenkele dizisini üyelerimiz için etraflıca inceledik. Kertenkele 20. bölümü ile 14-03-2015 tarihinde izleyicisini ekran karşısına kitleyecek hep yaptığı gibi. Google'de sürekli sorgulanan aramalar bu şekilde olur Kertenkele 20. bölüm ücretsiz Kertenkele dizisinde bu hafta oldukça kaliteli olmasını bekliyoruz.

bu hafta ilk fragmanı baya ilginç olacak gibi. Kertenkele geride bıraktığımız bölümü ile oldukça yankı uyandırdı. Hayranı devamlı artan yerli dizi Kertenkele 20. bölümü ile 14-03-2015 akşamı yeni seyircilerine hoş zaman geçirtecek gibi. Sizde seyrettikten sonra bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Kertenkele 20. Bölüm Tek Parça izle 14-03-2015,Kertenkele 20. Bölüm Full Tek Parça izle,Kertenkele 20. Bölüm Donmadan seyret,Kertenkele son bolum izle,Kertenkele 20. Bölüm Full Hd izle,Kertenkele 20. Bölüm Full izle,Kertenkele 20. Bölüm Tek Parça HD izle,Kertenkele 20. Bölüm Full Tek Parça izle,Kertenkele 20. Bölüm izle ,Kertenkele 20. Bölüm izle

Konusu :
Kertenkele Dizisi" fazla maliyet istemeden ATV kanlının bir iç yapımı olarak ekranlara gelecek. Kertenkele rolü ise tanıdık bir yüze ait Timur Acar karşımıza bir hırsız olarak çıkacak. Kertenkele Dizisi Konusu ise şu şekilde ; Profesyonel bir hırsız olan Kertenkele sürekli suç işler ve peşine düşen komiser ise Erdinç Gülener olacak. Kertenkele yine kaçarken bir köye sığınır ve onu imam sanan köylüye uyarak bu rolü sürdürür.
Sahte imam olarak dizide gözüken Kertenkele bir kıza aşık olur aşık olduğu için mecburen bu köyde kalmaya devam eden Kertenkele eski hayatına mı dönecek yoksa sevdiği uğruna yaptığı rolü sürdürecek mi? Komiser ile olan kovalamaca nasıl gelişecek ? Kertenkele Dizisi kadrosunda Timur Acar ve Erdinç Gülener haricinde Şemsi İnkaya Sinan Çalışkan ve Umut Oğuz'da rol alacak. Bu ay içerisinde başlamasını beklediğimiz yapım bizleri komedi ve gülmek için ekran başına davet ediyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment: