Sponsor Reklam





Kara Para Aşk 38. Bölüm Tek Parça izle 18 Mart 2015 #KaraParaAsk


Kara Para Aşk 38. BolumKara Para aşk 18. Bölüm Özeti: Sosyal Medyada çok fazla aratılan türk dizileri içinde geldiği için Kara Para Aşk dizisini üyelerimiz için epey bir inceledik. Kara Para Aşk 38. bölümü ile 18-03-2015 akşamı hayranlarını tv karşısına kitleyecek daima böyle olmuştur. Arama motorlarında genelde sorgulanan araştırmalar bu şekliyledir Kara Para Aşk 38. bölüm Kara Para Aşk dizisi bu bölümde epey bir heyecanlı olmasını bekliyoruz.

son bölüm fragmanı oldukça heyecanlı gözüküyor. Kara Para Aşk en son bölümde bir hayli yankı uyandırdı. Takipçisi her daim yükselen dizi Kara Para Aşk 38. bölümüyle 18-03-2015 akşamı tüm hayranlarına merhaba diyecek. takip ediyoranız bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Kara Para Aşk 38. Bölüm Hemen izle 18-03-2015,Kara Para Aşk 38. Bölüm Full izle,Kara Para Aşk 38. Bölüm Tek Parça HD seyret,Kara Para Aşk son bolum izle,Kara Para Aşk 38. Bölüm Full Tek Parça izle,Kara Para Aşk 38. Bölüm Youtube izle,Kara Para Aşk 38. Bölüm Tek Parça izle,Kara Para Aşk 38. Bölüm Tek Parça HD izle,Kara Para Aşk 38. Bölüm izle ,Kara Para Aşk 38. Bölüm izle

Konusu :
Kara para aşk dizisinin konusu aşağıdaki gibidir; Ömer'in babası o henüz 9 yaşındayken bir cinayete kurban gider. Bunun üzerine Ömer (Engin Akyürek) büyüyünce polis olmaya karar verir. Ve bu düşüncesini gerçekleştirerek polis olup Van'da görev yapmaya başlar. Elif (Tuba Büyüküstün) ise bir takı tasarımcısıdır ve Roma'da yaşamaktadır orada bir butiği var.
Aynı dönemde Ömer Sibel'le nişanlanmak, Elif ise ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelirler. Ömer'in nişanlısı Sibel Andaç, Elif'in babası Ahmet Denizer cinayete kurban gider. İkisi aynı arabada ölü bulunurlar. Geriye cevaplanması gereken sorular bırakan bu iki kişi Ömer ve Elif'in de yollarının kesişmesine neden olur.
Ömer nişanlısının katilinin peşine düşer, Elif ise babasının ölmeden önce iflas ettiğini öğrenir ve bunlar yetmezmiş gibi borç bıraktığı elmaslar yüzünden ailesi için tehlikelerle karşılaşmak zorunda kalır. İntikam, aşk, hırs, para, gizli sırlar ile Kara para aşk ekranlarda… Kara para aşk oyuncuları ve karakterleri Ömer Demir – Engin Akyürek

Labels: , , ,



Leave A Comment: