Sponsor Reklam





iki dünya Arasında 596. Bolum izle Tek Parça 16 Mart 2015 #ikidünyaarasıda


İki Dünya Arasında 596. Bolumiki dünya Arasında 596. bölüm Özeti: Çok Heyecanlı Bir Bölüm ile izleyenleri Sevindireceği Gözüküyor Bakalım iki Dünya Arasında 596. bölüm'de Neler Olacak Şimdiden Merak Konusu?

İki Dünya Arasında 596. Bölüm Tek Parça izle 16-03-2015,İki Dünya Arasında 596. Bölüm Tek Parça izle,İki Dünya Arasında 596. Bölüm Tek Parça HD seyret,İki Dünya Arasında son bolum izle,İki Dünya Arasında 596. Bölüm Youtube izle,İki Dünya Arasında 596. Bölüm Tek Parça izle,İki Dünya Arasında 596. Bölüm Tek Parça izle,İki Dünya Arasında 596. Bölüm Donmadan izle,İki Dünya Arasında 596. Bölüm izle ,İki Dünya Arasında 596. Bölüm izle

Sahra, Aslı’yı öldürmekte kararlıdır. Ancak İsmet’in son anda araya girmesiyle Aslı kurtulur Meral, Şükran’a belgeyle ilgili açıklamalar yapar. Şükran ikna olmuş gibi görünürken Meral ile birlikte Aslı’yı ziyarete giderler.
İki Dünya Arasında 595. 596. Bölüm ; BAslı, belgeyi Meral’den almaya hazırlanırken Şükran’ın beklenmeyen tepkisi Aslı’yı şok eder.
Elif ise Reyhan’ın enjekte ettiği ilaç yüzünden fenalaşmaya başlar. Sahra ve Selim, Elif’i jandarmalar eşliğinde hastaneye götürüler.
Tahliye olan Reyhan, hapishanenin önünde beklemeye başlarken Elif’i almak isteyen Selim ve Sahra arasında şiddetli bir tartışma başlar.

internet Aleminde en çok paylaşılan diziler içinde olmasından dolayı İki Dünya Arasında televizyon dizisini takipçilerimiz için detaylı inceledik. İki Dünya Arasında 596. bölümüyle 16-03-2015 akşamı sevenlerini televizyon başına alacak daima olduğu gibi. internete genelde sorgulanan arama kelimeleri şu şekildedir İki Dünya Arasında 596. bölüm bedava İki Dünya Arasında dizisinde son bölüm epeyce ilginç olmasını bekliyoruz.

yeni bölüm yeni fragmanı oldukça hareketli gözüküyor. İki Dünya Arasında Geçen Hafta ki bölümüyle bir hayli yankı uyandırdı. Fenomeni devamlı artan dizimiz İki Dünya Arasında 596. bölüm 16-03-2015 tarihinde yeni sevenlerine merhaba diyecek. seyrettikten sonra bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Konusu :
İki Dünya Arasında, hayatlarını, 'yaşatmak için yaşa' felsefesi üzerine kurmuş iki idealist arkadaşın hikâyesi üzerine kurulmuştur. Öğretmen Selim ve İmam Ahmet bu duygularla dolu iki gençtir. Ahmet imam olup hizmetine doğup büyüdüğü mahallede devam ederken, Selim ise öğretmen olup ideallerinin peşinden Suriye'ye gitmiştir. Hikâyemiz Selim'in ülkesine, dolayısıyla da mahallesine geri dönüp hizmetine burada devam etme kararıyla başlayacaktır. Böylece yıllardır mahallelinin ona yakıştırdığı bir kız olan Aslı'yı da yakından tanıma fırsatı bulacaktır. Ancak şartlar beklenmedik bir şekilde gelişir ve öğrencisi Ali'yle, onun annesi Sahra'yı kurtarabilmek için beraberinde Türkiye'ye getirir. Ne var ki bunu yapabilmek için Sahra'yla formaliteden bir evlilik yapması gerekmektedir. Bir yandan manevi dağılmışlığın yaşandığı, bir yandan üzerinde imar planlarının yapıldığı mahallesine döndüğünde işinin yurt dışındakinden de zor olduğunu görür.
Bu konuda en büyük yardımcısı ise, İmam Ahmet'tir. Ahmet zaten mahallede denge kurma görevini üstlenen, herkesin yardımına koşan ve sevilen bir karakterdir. Selim'in gelmesiyle elinin kuvvetlenmesiyle mutlu olur. Bilgi ve tecrübelerini harmanlayan iki arkadaş, 'insan kazanmak/topluma kazandırmak' adına ellerinden geleni yapacaklardır.
Selim ise, kendisiyle evlenilmesi beklenen Aslı'yla evlenme noktasında çok da aceleci davranamayacaktır. Hem Suriye'den gelirken formalite bir evlilikle beraberinde getirdiği Sahra ve oğlu Ali, hem de Aslı'yı yakından tanıma arzusu onu engelleyecektir. Selim'in hizmeti yönü ne kadar kusursuzsa, özel hayatı da o kadar ikilemler üzerine kuruludur. Sahra'nın kendisine beslemeye başladığı duyguların zamanla Selim'deki yansıması, Aslı'nın gerçek yüzünü ortaya çıkartması, okulda ise açığını yakalamaya çalışan bir müdürle mücadele etmek zorundadır.

Labels: , ,



Leave A Comment: