Sponsor Reklam





Güzel Köylü 40. Bölüm izle Tek Parça 25 Mart 2015 #GuzelKoylu


Güzel Köylü 39. BolumGüzel Köylü 40. Bölüm Özeti: internet Aleminde en fazla hayranı artan diziler arasında geldiği için Güzel Köylü tv dizisini sizin için detaylı inceledik. Güzel Köylü 40. bölüm 25-03-2015 tarihinde sevenlerini tv karşısına toplayacak daima böyle olur. Arama sitelerinde devamlı tercih edilen arama kelimeleri şu şekildedir Güzel Köylü 40. bölüm bedava Güzel Köylü dizisinde bu hafta bir hayli heyecanlı olacak.

yeni bölüm fragmanı baya güzel geldi. Güzel Köylü geride bıraktığımız bölümü ile baya yankı uyandırdı. Hayranı her hafta artan Televizyon dizisi Güzel Köylü 40. bölüm 25-03-2015 akşamında eski fenomenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. seyrettikten sonra bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz
Güzel Köylü 40. Bölüm internetten izle 25-03-2015,Güzel Köylü 40. Bölüm internetten izle,Güzel Köylü 40. Bölüm Donmadan seyret,Güzel Köylü son bolum izle,Güzel Köylü 40. Bölüm Tek Parça izle,Güzel Köylü 40. Bölüm Tek Parça izle,Güzel Köylü 40. Bölüm Hemen izle,Güzel Köylü 40. Bölüm Full Tek Parça izle,Güzel Köylü 40. Bölüm izle ,Güzel Köylü 40. Bölüm izle

Konusu :
İstanbul''un keşmekeşinden bunalan Gül, yeter artık deyip İstanbul''u terk edip Muğla''ya, Güzelköy''e yerleşiyor. Gül''ün İstanbul''u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan''ın ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül''e aynı gün Güzel Köy''den İstanbul''a gelen Cemal tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy''de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana''nın varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul''dan kaçıp gitmek isteyen Gül''e, Cemal''in getirdiği mektup rehber oluyor.
Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde buluyor. Çünkü Cemal, babası Hüsnü''nün zoruyla evlendirilmek istediği köylü kızı Kamuran''a nikah masasında ''Hayır'' diyor ve köy karışıyor. İstanbul''un karmaşasından kaçıp huzura gittiğini sanan Gül, daha da karmaşık bir yere geldiğini sanınca geri dönmek istiyor ancak bu sefer de İstanbullu sevgilisi Kaan''ın peşinden köye geldiğini görünce O''na inat köyde yaşamaya karar veriyor.
Zamanla aslında köyün çok da güzel bir yer olduğunu anlayan Gül, köylü Cemal''e gönlünü kaptırınca olanlar oluyor. Cemal''in nikah masasında hayır demesinin sebebinin de kendisi olduğunu öğrenince köyde dillere destan yepyeni bir aşk başlıyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment: