Sponsor Reklam





Filinta 14. Bölüm izle Tek Parça izle 24 Mart 2015 #Filinta


Filinta 13. BolumFilinta 14. Bölüm Özeti: internete epeyce hayranı artan yerli diziler arasında geldiğinden dolayı Filinta tv dizisini sizler için etraflıca bilgi edindik. Filinta 14. bölüm 24-03-2015 te izleyicisini tv başına toplayacak her daim olduğu gibi. internete genelde sorgulanan arama kelimeleri bu şekliyledir Filinta 14. bölüm ücretsiz Filinta de son bölüm bir hayli güzel olacak.

son bölüm yeni fragmanı baya heyecanlı gözüküyor. Filinta geçtiğimiz hafta ki bölümünde baya yankı uyandırdı. Fenomeni her hafta artan dizi Filinta 14. bölüm 24-03-2015 tarihinde tüm hayranlarına merhaba diyecek. takip ediyoranız bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Filinta 14. Bölüm Full Tek Parça izle 24-03-2015,Filinta 14. Bölüm Full Tek Parça izle,Filinta 14. Bölüm Donmadan seyret,Filinta son bolum izle,Filinta 14. Bölüm Donmadan izle,Filinta 14. Bölüm internetten izle,Filinta 14. Bölüm Full Hd izle,Filinta 14. Bölüm Tek Parça izle,Filinta 14. Bölüm izle ,Filinta 14. Bölüm izle

Konusu :
TRT ekranlarında Aralık ayında gösterime giren Filinta dizisinin tanıtım reklamları, kanalda sıkça yayınlanmaya başladı. Bugünkü yazımızda Filinta dizisi oyuncuları kimler, Filinta dizisi ne zaman başlıyor, hangi oyuncular oynuyor gibi sorulara yanıtlar vermeye çalışacağız.
Bir Osmanlı Polisiyesi adı ile tanıtımı yapılan dizi için, Osmanlı'nın Sherlock Holmes'u yorumları yapılmaya başlandı. Eylül ayı içerisinde yayına girmesi planlanan dizinin yapımcılığını Es Film ve Maya Film birlikte üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor.
Görselliğin yoğun bir şekilde izleyiciye aktarılacağı dizi, Filinta Mustafa lakaplı ana karakterin karşılaştığı gizemli ve ilginç olayları çözme girişimleri etrafında dönüyor.
Filinta Dizisi Oyuncu Kadrosu;
Baş rollerinde Naz Elmas ve Onur Tunan'nın yer aldığı Filinta dizisinin tam oyuncu kadrosu ise şöyle
Onur Tuna > dizideki karakteri > Filinta Mustafa > Detay - Onur Tuna Kimdir?
Serhat Tutumluer > dizideki karakteri > Boris Zaharyas > Detay - Serhat Tutumluer Kimdir?
Mehmet Özgür > dizideki karakteri > Kadı Gıyaseddin Hatemi
Naz Elmas > dizideki karakteri > Azize
Damla Aslanalp > dizideki karakteri > Lara Zaharyas
Hakan Yufkacıgil > dizideki karakteri > Sansar Cemil
Kayra Şenocak > dizideki karakteri > Hasan
Yosi Mizrahi > dizideki karakteri > Esad Paşa
Kamil Güler > dizideki karakteri > Foto Abdullah
Reshad Strik > dizideki karakteri > Zülfü
Kemal Zeydan > dizideki karakteri > Zeyrek
Serhan Ernak > dizideki karakteri > Çeyrek
Ceren Yılmaz > dizideki karakteri > Hatice
Feyza Işık > dizideki karakteri > Gülbahar
Bülent Alkış > dizideki karakteri >
Filinta Dizisi Konusu;
Filinta Mustafa adlı ana karakterin, Osmanlı dönemlerinde geçen olayları irdeleyerek, suçluları bulması, gizemi çözmesi ve zekasını ustaca kullanması konu ediniyor. Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi ve yetiştirdiği Galata Amiri Filinta lakaplı Mustafa'nın maceraları televizyon izleyicisi ve dizi severler ile paylaşılacak. .

Labels: , , , ,



Leave A Comment: