Sponsor Reklam





Filinta 11. Bölüm Tek Parça izle 03-03-2015 #Filinta


Filinta 11. BolumFilinta 11. Bölüm Özeti: Online platformda en çok fenomeni olan dizilerimiz içinde olmasından dolayı Filinta dizisini ziyaretçilerimiz için biraz bilgi edindik. Filinta 11. bölümüyle 03-03-2015 te fanlarını tv karşısına alacak her zaman olduğu gibi. Arama sitelerinde genel olarak tercih edilen arama kelimeleri şu şekilde olmaktadır Filinta 11. bölüm bedava Filinta dizisinde yeni bölüm bir hayli hareketli olacak.

bu hafta fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Filinta geçen bölümü ile oldukça kendinden söz ettirdi. Takipçisi her daim yükselen yerli dizi Filinta 11. bölümü ile 03-03-2015 akşamında tüm sevenlerine doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz

Filinta 11. Bölüm Youtube izle 03-03-2015,Filinta 11. Bölüm internetten izle,Filinta 11. Bölüm Donmadan seyret,Filinta son bolum izle,Filinta 11. Bölüm Full Hd izle,Filinta 11. Bölüm Tek Parça izle,Filinta 11. Bölüm internetten izle,Filinta 11. Bölüm Hemen izle,Filinta 11. Bölüm izle ,Filinta 11. Bölüm izle

Konusu :
TRT ekranlarında Aralık ayında gösterime giren Filinta dizisinin tanıtım reklamları, kanalda sıkça yayınlanmaya başladı. Bugünkü yazımızda Filinta dizisi oyuncuları kimler, Filinta dizisi ne zaman başlıyor, hangi oyuncular oynuyor gibi sorulara yanıtlar vermeye çalışacağız.
Bir Osmanlı Polisiyesi adı ile tanıtımı yapılan dizi için, Osmanlı'nın Sherlock Holmes'u yorumları yapılmaya başlandı. Eylül ayı içerisinde yayına girmesi planlanan dizinin yapımcılığını Es Film ve Maya Film birlikte üstlenirken, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor.
Görselliğin yoğun bir şekilde izleyiciye aktarılacağı dizi, Filinta Mustafa lakaplı ana karakterin karşılaştığı gizemli ve ilginç olayları çözme girişimleri etrafında dönüyor.
Filinta Dizisi Oyuncu Kadrosu;
Baş rollerinde Naz Elmas ve Onur Tunan'nın yer aldığı Filinta dizisinin tam oyuncu kadrosu ise şöyle
Onur Tuna > dizideki karakteri > Filinta Mustafa > Detay - Onur Tuna Kimdir?
Serhat Tutumluer > dizideki karakteri > Boris Zaharyas > Detay - Serhat Tutumluer Kimdir?
Mehmet Özgür > dizideki karakteri > Kadı Gıyaseddin Hatemi
Naz Elmas > dizideki karakteri > Azize
Damla Aslanalp > dizideki karakteri > Lara Zaharyas
Hakan Yufkacıgil > dizideki karakteri > Sansar Cemil
Kayra Şenocak > dizideki karakteri > Hasan
Yosi Mizrahi > dizideki karakteri > Esad Paşa
Kamil Güler > dizideki karakteri > Foto Abdullah
Reshad Strik > dizideki karakteri > Zülfü
Kemal Zeydan > dizideki karakteri > Zeyrek
Serhan Ernak > dizideki karakteri > Çeyrek
Ceren Yılmaz > dizideki karakteri > Hatice
Feyza Işık > dizideki karakteri > Gülbahar
Bülent Alkış > dizideki karakteri >
Filinta Dizisi Konusu;
Filinta Mustafa adlı ana karakterin, Osmanlı dönemlerinde geçen olayları irdeleyerek, suçluları bulması, gizemi çözmesi ve zekasını ustaca kullanması konu ediniyor. Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi ve yetiştirdiği Galata Amiri Filinta lakaplı Mustafa'nın maceraları televizyon izleyicisi ve dizi severler ile paylaşılacak. .

Labels: , , ,



Leave A Comment: