Sponsor Reklam





Aşkın Bedeli 335. Bölüm izle Tek Parça 17 Mart 2015 #AskınBedeli


Aşkın Bedeli 334. BolumAşkın Bedeli 335. Bölüm Özeti: Aksiyon Dolu bir Bölüm ile 17 Mart 2015'te Kaldığı Yerden Devam Edecek Olan Dizi Aşkın Bedeli Heyecana Kaldığı Yerden Devam ediyor.Sedef içer'de Yaşadıkları Sıkıntıları Poyraz'a Olan Aşkından Dolayı Direnmeye devam ediyor Bakalım Yeni Bölüm'de Olacaklar Şimdiden Merak Konusu?

Aşkın Bedeli 335. Bölüm Tek Parça HD izle 17-03-2015,Aşkın Bedeli 334. Bölüm Full Hd izle,Aşkın Bedeli 335. Bölüm Donmadan seyret,Aşkın Bedeli son bolum izle,Aşkın Bedeli 335. Bölüm Takılmadan izle,Aşkın Bedeli 335. Bölüm Tek Parça izle,Aşkın Bedeli 335. Bölüm Tek Parça izle,Aşkın Bedeli 335. Bölüm Takılmadan izle,Aşkın Bedeli 335. Bölüm izle ,Aşkın Bedeli 335. Bölüm izle

Betül, Şimal’in sırrına ortak oluyor!
Sedef yaşadığı kötü olayın yaralarını sarmaya çalışırken, Hala’nın hücre cezasına gönderilmesi kısa süreliğine de olsa koğuştaki sükûneti sağlamıştır. Poyraz, Sedef’in içeride güvende olması için uğraşırken, Şimal’e açtığı boşanma davasının duruşma günü gelip çatmıştır. Şimal ve Poyraz’ın mahkemedeki buluşmaları, Şimal ve Rüstem’in bu evlilikten kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösterir. 

Geldiğinden beri evin altını üstüne getiren Betül ise Şimal’in ufak sırrına ortak olmuştur.
Azad’ı kurtarmak isterken başı derde giren Emir, emniyette göz altındadır. Komiser Mustafa olayla ilgilenirken, Rüstem ve Poyraz arasında yaşananlara dair de soruları vardır. Azad’ın kaçırılmasında Yaman’ın parmağı olduğunu öğrenen Gülnara, Yaman’dan hesap sormaya gider.

Online platformda çok fazla paylaşılan dizilerimiz içinde gelmesi dolayısıyla Aşkın Bedeli dizisini üyelerimiz için detaylı sorguladık. Aşkın Bedeli 335. bölümü ile 17-03-2015 te hayranlarını ekran önüne toplayacak daima böyle olur. Arama sitelerinde devamlı yapılan aramalar şu şekilde olmaktadır Aşkın Bedeli 335. bölüm bedava Aşkın Bedeli dizisi yeni bölüm epey bir heyecanlı olacağına inanıyoruz.

son bölüm son fragmanı oldukça iddialı görünüyor. Aşkın Bedeli Geçen Hafta ki bölümü ile baya ses Getirmişti. Fenomeni Sürekli artan dizi Aşkın Bedeli 335. bölümü ile 17-03-2015 akşamı tüm fenomenlerine hoş vakit geçirecek. Sizde takip ediyoranız bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz

Konusu :
Aşkın Bedeli dizisi kaçta? Aşkın Bedeli dizisi oyuncuları kimler? Aşkın Bedeli dizisi hangi kanalda? Kısaca sizlere Aşkın Bedeli dizisi hakkında bilgiler vereceğiz. Hafta için her gün Star TV kanalında yayınlanan Aşkın Bedeli dizisi hem sabah erken saatlerde hemde öğlen sonu olmak üzere günde iki defa yayınlanıyor.
Dizi oyuncuları hakkında bilgiye sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. En alt kısımda Aşkın Bedeli dizisi oyuncuları yer almaktadır. Oyuncuların gerçek isimleri ve oynadıkları karakterin isimleri karşılıklı olarak yazılmıştır.
Dizinin Konusu: Aşkın Bedeli dizisi büyük aşkların yaşandığı, sevenlerin birbirleriyle kavuşmasının zor olduğu ve kavuşanların mutluluklarında engeller yaşadığı bir aşk çemberini konu alıyor. Dizide aşk ve intikam yoğun şekilde yer alıyor.Sedef ile Poyraz arasında yaşanan büyük aşk engellerden bir türlü kurtulamıyor.

Labels: , ,



Leave A Comment: