Sponsor Reklam





Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm izle Tek Parça 19 Şubat 2015 #Kvp


Kurtlar Vadisi 247. Bölüm Özeti: Kanal D'nin Sevilen Dizisi Kurtlar Vadisi Çok Heyecanlı Bir Bölüm ile Aksiyona Geçtiğimiz Hafta Kaldığı Yerden Devam Ediyor.

Kurtlar Vadis Pusu yeni bölümün en merak edilen konusu Brandon ve Polat Alemdar hesaplaşması olacak. 

Biritanya hizmetkarı Brandon Polat'ın annesinin öldürülmesinden sorumludur. Polat Alemdar ise annesinin yasını tuttuğu günlerde her yerde bu ismi aramaktadır. Son bölümde Brandon'a çok yaklaşan Polat Alemdar intikamını alabildi mi ?

 Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Full Hd izle 19-02-2015,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Full Tek Parça izle,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Donmadan seyret,Kurtlar Vadisi Pusu son bolum izle,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Takılmadan izle,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Tek Parça izle,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Full izle,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Donmadan izle,Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm izle


Polat Alemdar, hocayı kurtarmıştır ve minnettarlığını Brandon’ a yol hediyesi vererek gösterir. KGT ve Lion timinin karşılaşması, SİS ekibinin de katılımıyla sert bir çatışmaya dönüşür. Lion Timi komutanı, ayağının tozuyla ziyaretlerine devam ederken, Can Bey’le konuşacakları çok şey vardır.
Martin, Algis’e Cahit’le ilgili sırları anlatır. Bu sırada Cahit uzun zamandır beklediği Yüce Majeste ile görüşür. Fakat bu görüşme beklediği gibi gitmez. Tilki silahlarını almak için her yolu dener. Geri alana kadar da durmaya hiç niyeti yoktur. Leyla’yı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. 

Labels: , , ,



Leave A Comment: