Sponsor Reklam





Kiraz Mevsimi 32. Bölüm izle Tek Parça 14 Şubat 2015 #KirazMevsimi


Kiraz Mevsimi 32. Bölüm Özeti: Fox Tv'nin Vazgeçilmezi Olan Kiraz Mevsimi Reyting Rekorları Kırmaya Devam Ediyor.Öykü'nün hafızasının Gitmesi Bütün Hayatındaki Dengeleri Karışmaya Başlamıştır.Öykü Başına Aldığı Darbeden Sonra Mete ile ilişkisinin Dönemini Hatırlaması Mete'nin içinde Bir Umut işiğı Yanmasına Sebep Olmuştur.

Kiraz Mevsimi 32. Bölüm izle,Kiraz Mevsimi Son Bölüm izle,Kiraz Mevsimi Yeni Bölüm izle,Kiraz Mevsimi 32. Bölüm Tek Parça izle,Kiraz Mevsimi 32. Bolum izle,Kiraz Mevsimi 14.02.2015 izle,Kiraz Mevsimi 14 Şubat izle

Öte Yandan Ayaz Öykü'nün Bir Şeyleri Hatırlaması için Getirdiği Çikolatalar.Yiyip Eski Günlerdeki Gibi Belki Hatırlar Die Fakat Çok Zordu Öykü Bir Türlü Bir Şey Hatırlayamıyordu Vu Bu Yüzden'de Kendine Kızıyordu.

Diğer Yandan Mete ise Bunu Fırsat Bilip Öykü'nün Aklına Farklı Şeyler Sokmaya Başlar.Öykü ise Hiç Birşey Hatırlamadığı için Mete'nin Sözlerine Bir An Olsun inanmıştır ve Mete ile Milanoya Gideceklerdi.Fakat Kalbinden Bir Ses Öyküye Diyordiki Mete Deil Ayaz Senin Gerçek Aşkın Ve Öykü Kalbinin Sesini Dinleyerek Ayaz'ın Yanına Gitmiştir.Aralarındaki Güzel Diyalogtan Sonra Ayaz Yüzüğü Tekrar Öykü'ye Uzattığında Öykü'nün Yüzük için Vereceği Cevap Şimdiden Merak Konusu?



Labels: , , , ,



Leave A Comment: