Sponsor Reklam





Kertenkele 18. Bölüm izle Tek Prça 28 Şubat 2015 #Kertenkele


Kertenkele 18. BolumKertenkele 18. Bölüm Özeti: Online platformda bir hayli paylaşılan yerli diziler içinde geldiği için Kertenkele televizyon dizisini ziyaretçilerimiz için detaylı araştırdık. Kertenkele 18. bölümüyle 28-02-2015 te fanlarını ekran önüne toplayacak hep olduğu gibi. Arama motorlarında genellikle tercih edilen arama kelimeleri bu şekliyledir Kertenkele 18. bölüm bedava Kertenkele dizisi yeni bölüm epeyce hareketli olmasını bekliyoruz.

yeni bölüm ilk fragmanı oldukça iddialı görünüyor. Kertenkele en son bölümü ile bir hayli kendinden söz ettirdi. Fenomeni Sürekli artan yerli dizi Kertenkele 18. bölümü ile 28-02-2015 akşamı tüm sevenlerine
merhaba diyecek. Bölümü bu bölümle ilgili görüş beyan edebilirsiniz

Kertenkele 18. Bölüm internetten izle 28-02-2015,Kertenkele 18. Bölüm Tek Parça HD izle,Kertenkele 18. Bölüm Youtube seyret,Kertenkele son bolum izle,Kertenkele 18. Bölüm Hemen izle,Kertenkele 18. Bölüm Tek Parça HD izle,Kertenkele 18. Bölüm Takılmadan izle,Kertenkele 18. Bölüm Tek Parça HD izle,Kertenkele 18. Bölüm izle ,Kertenkele 18. Bölüm izle

Konusu :
Kertenkele Dizisi" fazla maliyet istemeden ATV kanlının bir iç yapımı olarak ekranlara gelecek. Kertenkele rolü ise tanıdık bir yüze ait Timur Acar karşımıza bir hırsız olarak çıkacak. Kertenkele Dizisi Konusu ise şu şekilde ; Profesyonel bir hırsız olan Kertenkele sürekli suç işler ve peşine düşen komiser ise Erdinç Gülener olacak. Kertenkele yine kaçarken bir köye sığınır ve onu imam sanan köylüye uyarak bu rolü sürdürür.
Sahte imam olarak dizide gözüken Kertenkele bir kıza aşık olur aşık olduğu için mecburen bu köyde kalmaya devam eden Kertenkele eski hayatına mı dönecek yoksa sevdiği uğruna yaptığı rolü sürdürecek mi? Komiser ile olan kovalamaca nasıl gelişecek ? Kertenkele Dizisi kadrosunda Timur Acar ve Erdinç Gülener haricinde Şemsi İnkaya Sinan Çalışkan ve Umut Oğuz'da rol alacak. Bu ay içerisinde başlamasını beklediğimiz yapım bizleri komedi ve gülmek için ekran başına davet ediyor.

Labels: , ,



Leave A Comment: