Sponsor Reklam





Karadayı 100. Bölüm izle Tek Parça Yeni !! 2 Mart 2015 #Karadayı


Karadayı 100. Bölüm Özeti: Herkesin Merakla Beklediği Karadayı 100. Bölüm ile 2 Mart 2015'te Atv'de Sizlerle Bölüm Yayınlandıktan Hemen Sonra Web Sitemizde Tek Parça Reklamsız Olarak izleyebilirsiniz...

Karadayı 100. Bölüm izle,Karadayı 98. Bölüm Full Hd izle,Karadayı 100. Bolum izle,Karadayı 100 izle,Karadayı 100. Bölüm Tek Parça izle,Karadayı 2 Mart izle,Karadayı 02.03.2015 izle,Karadayı Son Bölüm izle,Karadayı Yeni Bölüm izle.

Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in başrollerinde yer aldığı Karadayı dizisinin 99.Bölümü bu akşam ekrana geliyor. Merakla beklenen Karadayı 99. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı.  Dizide mafya, bazı siyaset ve yargı mensuplarının görevlerini kötüye kullanarak yasadışı yapılaşmaya gittikleri anlatılmaktadır. Bu yapılaşma etrafındaki masum insanlara da zarar vermektedir.

Yayın hayatına başladığı ilk haftalardan itibaren Yunanistan'da çok popüler olmuştur. Yunanistan'ın en çok satan dergisi Tiletheatis'de Karadayı'yı Türkiye'de ilk yayınlandığı günlerde keşfetti. Haftalık basılan dergi Türkiye'de 18'inci bölümü yayınlandığı günlerde diziyi 12 kez kapağına taşıdı ve dizinin DVD'lerinin de dağıtımını üstlendi.

Öte Yandan Turgut Akın'ın Diziye Tekrar Dönmesi izleyenler Tarafından Büyük ilgi Görmeye Başlamıştır.Fakat Belgin ile Turgut Akın'ın Planları Gün Be Gün işlemeye devam Ediyor.Bakalım Karadayı Yeni Bölüm'de Neler Olacak ?

Labels: , , , ,



Leave A Comment: