Sponsor Reklam





Elif 115. Bölüm izle Tek Parça Son 18.02.2015 #Elif


Elif 115. Bölüm Özeti: Kanal 7'nin Sevilen Dizisi Elif Yeni Bölüm ile Heyecana Kaldığı Yerden 24 Şubat 2015'te Kanal 7'de Kaldığı Yerden Devam Ediyor.Bölüm Yayınlandıktan hemen Sonra Web Sitemizde Reklamsız tek Parça Olarak izleyebilirsiniz..

Elif 115. Bölüm Tek Parça izle,Elif 115. Bölüm,Elif 115. Bölüm seyret,Elif son bölüm izle,Elif 115. Bölüm izle,Elif 18 Şubat izle,Elif 18.02.2015 Youtube izle,Elif 115. Bölüm Tek Parça izle,Elif 115. Bölüm,Elif 115. Bölüm seyret,Elif son bölüm izle,Elif 115. Bölüm izle,Elif 18 Şubat izle,Elif 18.02.2015 Youtube izle,Elif 115. Bölüm Tek Parça izle,Elif 115. Bölüm,Elif 115. Bölüm seyret,Elif son bölüm izle,Elif 115. Bölüm izle,Elif 18 Şubat izle,Elif 18.02.2015 Youtube izle


Selim gördüğü manzara karşısında, Elif ‘in kaçırılma olayında, Arzu’nun parmağı olduğunu anlar. Selim’in Arzu’ya olan bakışı değişmeye başlar. Melek, zor günler geçirmeye devam ederken, her şeye rağmen ayakta durmaya çalışır. Melih, tam da kardeşini bulmuşken ve onu kurtarıp kavuşma hayalleri kurarken, geçirdiği kaza yüzünden ölümle burun buruna gelir. Melih, hayat mücadelesini kazanabilecek midir?
Kanal 7 ekranlarında izleyenlerin yüreğine dokunacak bir dizi; Elif… Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan, hiç görmediği babasının hayalini kuran ve üvey babası tarafından hor görülen bir kızın yürek burkan öyküsünü anlatan ‘Elif’ Kanal 7 ekranlarında.
Yasak bir aşk… Ailelerden gizli gerçekleşen bir evlilik, ortaya çıkan gerçeğin sonunda yıkılan bir yuva… Ve küçücük yaşında hayatın acı gerçekleriyle yüzleşen Elif… Anne ve babası, kendisinin varlığından habersiz yollarını ayırdığında kaderi çizilen Elif, zorluklar içinde dünyaya gelir. Üvey babasının yanında geçen sancılı zamanların ardından hiç bilmediği ve kendisinden habersiz olan öz babası Kenan’ın evine besleme olarak gönderilir. 

Fakat Elif, çiftlikte kendisini bekleyenlerden habersizdir. Kalbinde kocaman sevgileri besleyen minik Elif, kendisine kötülük yapmaya çalışanlara sonsuz sevgi kapısını açar. Çiftlikte Elif’i bekleyen acı sürprizler, Elif’in annesine duyduğu özlemi gün geçtikçe arttırmaktadır. Anne hasretiyle yanıp tutuşan Elif, küçücük yaşında sabrın anlamını öğrenmiştir. Annesine kavuştuğu günün hayalini kuran Elif, vuslata erecek mi? - See more at

Labels: , , , , ,



Leave A Comment: