Sponsor Reklam





Diriliş Ertuğrul Gazi 10. Bölüm izle Tek Parça 25 Şubat 2015 #DirilisErtugrul


Diriliş Ertuğrul Gazi 10. Bölüm Özeti: Trt 1 Ekranlarının Fenomen Dizisi Diriliş Bomba Gibi Bir Bölüm ile 25 Şubat 2015'te Trt 1'de Sizlerle Kaldığı Yerden Devam Ediyor.

Ertuğrul El Aziz'in Kız Kardeşi Tarafından Kurtarıldıktan Sonra Kendi Odasona Götüren El Aziz'in Kız Kardeşi Dadısına Ne Kadar Bunu Kimsenin Bilmemesi için Tembih Ettiysede Dadısı Yine Koşup Ertuğrul'un Onun Odasında Saklandığını Söyleyince işler Karıştı.Soluğu El Kız Kardeşi'nin Yanında Alan El Aziz Olayı Görünce Öfkesinden Ne Yaptığını Bilemez.

Diriliş Ertuğrul Gazi 10. Bölüm Tek Parça izle,Diriliş Ertuğrul 10. Bölüm ,Diriliş Ertuğrul 10. Bölüm seyret,Diriliş Ertuğrul son bölüm izle,Diriliş Ertuğru Gazil 10. Bölüm izle,Diriliş Ertuğrul Gazi 25 Şubat izle,Diriliş Ertuğrul Gazi 10. Bölüm Tek Parça izle,Diriliş Ertuğrul 10. Bölüm ,Diriliş Ertuğrul 10. Bölüm seyret,Diriliş Ertuğrul son bölüm izle,Diriliş Ertuğru Gazil 10. Bölüm izle,Diriliş Ertuğrul Gazi 25 Şubat izle

Büyük oyun herkesin kanını dondurdu. Kayılar Tapınakçılar tarafından oyuna getirildi. El Aziz’in verdiği yurttan oldular ve çetin kış koşullarında ne yapacaklar? Ertuğrul Saraydaki oyunları gün yüzüne çıkarmaya çalışır. Ancak Halep Emiri tarafından yakalanan ve işkenceye uğrayan Ertuğrul bu durumdan nasıl kurtulacak? Selçuklularla, Eyyubileri savaştırmak isteyen Tapınakçılar Şehzade Yiğit’i Selçukluların başına getirmek için yetiştirmeye karar verir. 

Halime’ye aşık olan Ertuğrul, Halime’nin kardeşi Şehzade Yiğit’e ne yapacak? Kayıların Beyi Süleyman Şah, savaş kararını çoktan almıştır.  Diriliş Ertuğrul Gazi 10.Bölüm Fragmanı  büyük merak uyandırdı. “Allah bir yiğit çıkarır.O’nun sancağı altında tüm alemi birleştirir. O’nun evlatları da Konstantiniyye’yi de feth eder. Kudüs’ü de alır. Mekke ile Medine’ye de hizmet eder” İbn-i Arabi

Labels: , , , ,



Leave A Comment: