Sponsor Reklam





Deniz Yıldızı 1180. Bölüm izle Tek Parça 24 Şubat 2015 #DenizYıldızı


Deniz Yıldızı 1180. Bölüm Özeti: Fox Tv'nin Pembe Dizisi Deniz Yıldızı Yep Yeni Bir bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitleyecek Bir Bölüm ile Fanlarını Heyecanlandıracağı

Deniz Yıldızı 1180. Bölüm Tek Parça izle,Deniz Yıldızı 1180. Bölüm,Deniz Yıldızı 1180. Bölüm seyret,Deniz Yıldızı son bölüm izle,Deniz Yıldızı 1180. Bölüm izle,Deniz Yıldızı 24 Şubat izle 

Gözüküyor.Mustafa’yla otele gitmek zorunda kalan Suna, onu kendinden uzak tutmak için türlü bahaneler üretir. Mustafa ise bahaneleri aşıp Suna’ya sahip olmak istemektedir.


Can, Suna’yla yaptığı telefon konuşmasından işkillenip Suna’nın nerede olduğunu öğrenir ve Suna’yı Mustafa’nın elinden kurtarmak için yola koyulur.Melih, Banu’ya her ne kadar deliler gibi aşık olsa da Zeynep’i kırmak da istememektedir. 
Yaşadığı buhranları Neriman’a anlatan Banu ise, Neriman’ın ısrarı sonucunda Melih’i kalbine gömmenin doğru olduğuna karar verecektir.Bebeğiyle birlikte kaçma fikrini kabul eden Gizem, eşyalarını hazırlayıp Korhan’dan haber beklemeye başlar. Dayısı Celal’in sağlığına yeniden kavuşma olasılığı olduğunu da öğrenen Gizem için, gitmek kolay olmayacaktır.


Labels: , , , ,



Leave A Comment: